<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Президент Фінляндії оцінив, хто міг би закінчити війну в Україні "одним дзвінком телефоном"  Зеленський назвав країни, які можуть припинити війну в Україні  Кабачкова запіканка з курячим філе: рецепт нежирної літньої вечері  Успіння праведної Анни: коли будемо святкувати 2024 року, історія свята  Спека в Україні: у червні поверхня ґрунту нагрівалася до +69 °С – "Укргідрометцентр"  Путін вважає, що може виграти війну: деталі від ISWвсі новини дня
Політика
Світ
04.10.2023 453

Воллес заявив, що Путін зазнає невдачі у війні: "Це буде його загибеллю"

Політик назвав цифри втрат росіян у війні.

07b22e89fc6291dbf986946c2c95f87a_04.10.23

Колишній міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, про провали російського президента-диктатора Володимира Путіна у війні, яку він розпочав в Україні. Пише ТСН. 

Про це ексголова британського Міноборони написав у колонці для The Telegraph.

"Цю війну можна виграти. Володимир Путін зазнає невдачі. Романтизм, егоїзм та помста змусили Путіна вторгнутися в Україну, і це буде його загибеллю. Його армія втратила понад 2500 танків, 6500 бронемашин та майже 300 000 осіб убитими чи пораненими. Жодного командира, який вів основні російські підрозділи в Україну, вже не лишилося на місці", - заявив Воллес.

За словами британського політика, диктатор Путін зараз "відчайдушно чіпляється за дві останні речі, які можуть його врятувати", – час та розкол міжнародної спільноти.

"Ми повинні допомогти Україні зберегти набраний темп, а для цього буде потрібно більше боєприпасів, ATACMS і Storm Shadows. І найкращий спосіб зберегти єдність міжнародної спільноти – це демонстрація успіху", - заявив ексміністр.

Нагадаємо, президент Латвії Едгарс Рінкевичс назвав три фактори, які змусять РФ припинити війну в Україні. Один з факторів - це виробництво зброї та боєприпасів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Воллес заявив, що Путін зазнає невдачі у війні: "Це буде його загибеллю" 5.00 5 2
Політика / Світ
04.10.2023 453
Еще материалы раздела «Світ»