<
НОВИНИ ДНЯ: Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
05.10.2023 381

Основою дорожньої карти реформ стане Концепт посилення стійкості демократії, - Шмигаль

Рамковим документом, який стане основою дорожньої карти реформ в Україні до 2027 року, стане Концепт посилення стійкості демократії у державі.

Про це передає РБК-Україна з посиланням на прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Глава уряду зазначив, що у цьому Концепті будуть враховані пропозиції від країн-партнерів України, а також власні напрацювання, серед яких - Антикорупційна програма.

Шмигаль уточнив, що державна антикорупційна програма включає 1700 заходів у 15 сферах.

"Це плани з впровадження 63 нових цифрових продуктів, які дозволять суттєво зменшити можливості для будь-яких зловживань", - сказав прем'єр.

Також він розповів, що 5 жовтня Міністерство інфраструктури представило свою програму під час форуму "Прозоре відновлення: як попередити реалізацію корупційних ризиків".

"Усі міністерства мають затвердити власні актуальні антикорупційні програми. Це обов'язкова умова виконання державної Антикорупційної програми", - наголосив Шмигаль.

Він додав, що такі антикорупційні ініціативи стануть одним із ключових напрямків єдиного Плану реформ до 2027 року в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Основою дорожньої карти реформ стане Концепт посилення стійкості демократії, - Шмигаль 5.00 5 1
Політика / Україна
05.10.2023 381
Еще материалы раздела «Україна»