<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Політика
Світ
06.10.2023 1625

Зеленський вперше в історії зустрівся із прем'єром Вірменії Пашиняном

Зеленський та Пашинян обгооврили двостороннє співробітництво та міжрегіональні економічні проєкти.

fbed590eb1a6c7658480d3450245a5e5_06.10.23

Український президент Володимир Зеленський вперше в історії зустрівся із вірменським прем'єром Ніколом Пашиняном. Пише ТСН. 

Про це повідомив глава держави на сторінці у X.

"Під час нашої першої в історії зустрічі прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян я зосередився на ситуації з безпекою на Південному Кавказі. Україна зацікавлена ​​в стабільності регіону та дружніх відносинах з народами. Ми також обговорили наше двостороннє співробітництво та міжрегіональні економічні проєкти", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 5 жовтня президент України Володимир Зеленський прибув до Іспанії для участі в саміті Європейського політичного співтовариства. Глава держави уже зустрівся із прем’єр-міністеркою Італії та прем'єр-міністром Іспанії Педро Санчесом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський вперше в історії зустрівся із прем'єром Вірменії Пашиняном 5.00 5 2
Політика / Світ
06.10.2023 1625
Еще материалы раздела «Світ»