<
НОВИНИ ДНЯ: Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит поясниввсі новини дня
Політика
Україна
07.10.2023 972

Зеленський попередив українців про важку зиму: "Буде багато атак"

Найбільший виклик зараз для Європи - це "зберегти єдність" на тлі російської пропаганди, вважає Зеленський.

24b2dd0acad5ef0f0417d5af04258cde_07.10.23

Глава держави Володимир Зеленський закликав партнерів надати більше ППО, оскільки взимку очікується "багато атак" з боку РФ як дронами, так і ракетами. Пише ТСН. 

Про це він сказав журналістам в Іспанії перед самітом Європейської політичної спільноти у Гранаді у четвер, 5 жовтня.

Перше завдання, яке потрібно виконати усім країнам, - це зберегти єдність у Європі, наголосив Зеленський.

"Я думаю, що це найбільша проблема, тому що Росія атакуватиме за допомогою інформаційної дезінформації, за допомогою фейків", - попередив український лідер.

"І друге – важливо, щоб Україна мала захист на зиму, бо взимку ми матимемо багато атак з різних боків, різних видів російських ракет, включаючи іранські дрони", - сказав він.

Нагадаємо, 5 жовтня Володимир Зеленський прибув із візитом в Іспанію для участі в саміті Європейського політичного співтовариства. Там він вже зустрівся з прем'єр-міністром Іспанії Педро Санчесом.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський попередив українців про важку зиму: "Буде багато атак" 5.00 5 1
Політика / Україна
07.10.2023 972
Еще материалы раздела «Україна»