<
НОВИНИ ДНЯ: Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкенвсі новини дня
Політика
Україна
07.10.2023 910

У Пентагоні розповіли, скільки грошей залишилося на підтримку України

У Міноборони США заявили, що грошей на підтримку України поки вистачає.

cb1e1ee0aa4260c97003d12679b2b9b5_07.10.23

Міністерство оборони США буде співпрацювати з Конгресом для прискорення ухвалення рішень щодо продовження військової підтримки України.

Про це заявив речник Пентагону генерал Патрік Райдер, передає Укрінформ. Пише ТСН. 

"Безумовно, ми просуваємося далі, і нам знадобиться фінансування від Конгресу. Ми продовжимо співпрацювати з Конгресом, з представниками обох партій, аби відстояти потрібне нам фінансування", - наголосив речник міноборони США.

Крім того, він повідомив, що наразі у бюджетних фондах на підтримку України залишилося $5,4 млрд. Також є близько $1,6 млрд на поповнення запасів Пентагону, використаних у пакетах допомоги Україні.

Райдер додав, що цих коштів цілком вистачить, щоб забезпечити безперебійну підтримку Україну у найближчій перспективі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США передадуть Україні тисячі вилучених іранських озброєнь і боєприпасів.

Крім того, ми раніше інформували, що заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква заявив, що на Україну не вплине відставка спікера Палати представників США Кевіна Маккарті.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Пентагоні розповіли, скільки грошей залишилося на підтримку України 5.00 5 2
Політика / Україна
07.10.2023 910
Еще материалы раздела «Україна»