<
НОВИНИ ДНЯ: Винищувачі F-16 скоро доправлять в Україну, - прем'єр Данії  Грози і спека: якою буде погода в Україні 2 червня  Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.10.2023 442

Українців попередили про різке похолодання на вихідних

Синоптик Наталка Діденко попередила про перше значне похолодання найближчими днями.

За її словами, на вихідні краще не планувати виїзди на природу. Сильний вітер та опади порушать усі плани, а в ніч на понеділок взагалі ймовірні перші заморозки, повідомляє радіо NV.

«По-перше, хочу наголосити одразу, що вихідні будуть вітряні. Тому, будь ласка, дуже обережно і дуже уважно обирайте місце, де будете паркувати свій автомобіль. Не ставайте під старими деревами. Знаєте, є такі тополі величезні, вони можуть бути небезпечні. Під дахами будинків, під білбордами. Одним словом: сильний вітер у більшості областей України. Що з температурою повітря? Субота — на заході, неділя, понеділок — у більшості областей України, буде просто холодно. Я дивилася у ніч на понеділок, на 9 жовтня, є ймовірність заморозків. Уважно, обережно.

Дивіться, це, скоріше, до нуля може бути у ніч на понеділок. Заморозки взагалі дуже залежать від хмарності. Тобто, якщо будуть прояснення, заморозки дуже ймовірні, висока ймовірність. Якщо десь набіжить хмарність, то, очевидно, хмарність прикриває такою умовною ковдрою і тому заморозки менш ймовірні. Але найбільша їх ймовірність, справді, в ніч на понеділок.

А ще в неділю також, візьміть до уваги, пройдуть дощі практично повсюди. І можуть бути не лише невеликі, а і помірні. Тому неділя в найближчій перспективі такий найнекомфортніший, я би сказала, в синоптичному відношенні день".

Оценка материала:

5.00 / 1
Українців попередили про різке похолодання на вихідних 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.10.2023 442
Еще материалы раздела «Суспільство»