<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Політика
Росія
07.10.2023 712

Росія заборонила в'їзд українців через більшість третіх країн

Російська влада заборонила громадянам України в'їжджати на територію РФ через майже всі пункти пропуску, які раніше працювали в третіх країнах.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на російське видання "Комерсант".

Згідно з рішенням уряду РФ, від 16 жовтня на автомобілі проїзд буде дозволений тільки через пункт пропуску "Лудонка" у Псковській області.

Авіатранспортом в РФ можна буде потрапити через та московський аеропорт "Шереметьєво".

За словами російської влади "тимчасовий захід спрямований на безпеку жителів РФ у геополітичних умовах, що склалися".

Ці обмеження поширюються на всіх громадян України віком від 14 років, а також для дітей віком до 14 років, яких супроводжує законний представник, опікун чи піклувальник-іноземець.

Водночас, нові правила не діятимуть для тих дітей віком до 14 років, які їдуть із інших країн самі чи у супроводі громадян Росії.

Громадяни ж України, які перебувають на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, можуть перетинати кордон як раніше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія заборонила в'їзд українців через більшість третіх країн 5.00 5 1
Політика / Росія
07.10.2023 712
Еще материалы раздела «Росія»