<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
07.10.2023 1614

Міноборони анонсувало зміни в ВЛК: документи "йтимуть" за військовими

Незабаром військовослужбовцям не потрібно буде збирати всі документи від військово-лікарської комісії та носити їх за собою. Всі висновки ВЛК будуть зберігатись і передаватись в електронному форматі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Міністерства оборони України.

Заступник міністра оборони України з питань соціального розвитку Наталія Калмикова під час телемарафону анонсувала зміни у системі документообігу ВЛК.

"Зараз проходять фінальні зовнішні погодження документи, які регулюють облік військовослужбовців. Військовослужбовець після ВЛК відбуває сам або у військову частину, або ТЦК та СП. А документи від ВЛК в електронному вигляді “ідуть” за ним. Це те швидке рішення, якого так потребують люди після поранення", - зазначила Калмикова.

Заступник міністра також назвала першочергові пріоритети та індикатори якісних змін у Міноборони за основними напрямами своєї роботи - зокрема, у сфері військової медицини та управління людським капіталом.

"Ми плануємо переглянути підходи, щоб посилити спроможності Збройних Сил, а відповідно - посилити спроможності держави, при цьому тримаючи у фокусі військовослужбовців - тих, хто безпосередньо захищає нас на лінії фронту", - зазначила заступник міністра.

Калмикова наголосила, що для досягнення цієї мети вже проводяться внутрішні заходи.

"Ми розраховуємо стати частиною позитивних змін. Наша задача зараз під лідерством Міністра оборони створювати, впроваджувати зміни, щоб посилити обороноздатність країни", - підкреслила вона.

Калмикова також наголосила, що важливо створити систему, у якій людина, що буде готова прийти служити у Збройних Силах, розумітиме, що з нею там відбуватиметься і що від держави вона матиме взаємність.

Оценка материала:

5.00 / 3
Міноборони анонсувало зміни в ВЛК: документи "йтимуть" за військовими 5.00 5 3
Політика / Україна
07.10.2023 1614
Еще материалы раздела «Україна»