<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Політика
Світ
08.10.2023 695

США пропонують Польщі передати Україні Patriot, а на заміну отримати "Залізний купол" – ЗМІ

США розглядають тристоронній обмін між країнами, щоб посилити протиповітряну оборону Україну напередодні зими.

2b5aad7227c5689ad2e8cfc7b754cb2c_08.10.23

У Сполучених Штатах розглядають сценарій, згідно з яким Польща може передати Україні частину своїх систем Patriot, а сама отримає американсько-ізраїльскі системи "Залізний купол".

Про це інформує видання Politico. Пише ТСН. 

Це питання було розглянуте після того, як Ізраїль на прохання Вашингтона та Києва відмовився постачати "Залізний купол" Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський заявив, що взимку Росія намагатиметься знищити українську енергосистему.

Крім того, ми раніше інформували, що Україна внаслідок візиту українського лідера Володимира Зеленського до Іспанії отримає пускові установки ЗРК Hawk.

Оценка материала:

5.00 / 2
США пропонують Польщі передати Україні Patriot, а на заміну отримати "Залізний купол" – ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
08.10.2023 695
Еще материалы раздела «Світ»