<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
08.10.2023 3069

В Україні ударять заморозки: синоптикиня попередила про різку зміну погоди

В Україні найближчими днями відбудеться різка зміна погодних умов. Ба більше, у ніч на понеділок, 9 жовтня, у більшості областей України, окрім півдня, ймовірні заморозки.

Про це повідомили синоптикиня Наталка Діденко та Український гідрометеорологічний центр. У неділю, 8 жовтня, в Україні пройдуть помірні, часом сильні, дощі. Пише OBOZREVATEL.

Вітер очікується північно-західний, рвучкий, із періодичними поривами до штормового – 15-22 м/с.

Температура повітря впродовж неділі очікується на рівні +9… +14 градусів, на півдні +14… +19 градусів, в Криму до +22  градусів.

У Києві 8 жовтня, вночі та вранці очікується помірний та сильний дощ, вдень послаблення та припинення опадів.

Сильний північно-західний вітер. Температура вночі прогнозується в межах +6…+8, вдень +9…+11 градусів.

У ніч на понеділок у більшості областей України, за словами Діденко, окрім півдня, ймовірні заморозки.

Але в Українському гідрометеорологічному центрі прогнозують вночі з неділі температуру на рівні +3… +5 градусів. Вдень буде тепліше, повітря прогріється до +9… +14 градусів.

Нагадаємо, у Києві вересень 2023 року став 12 серед найсухіших починаючи з 1891 року. Крім того, синоптиками було зафіксовано три температурні рекорди.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві літо 2023 року увійшло в десятку найтепліших у столиці з 1881 року та посіло шосте місце. Протягом трьох місяців було встановлено 13 температурних рекордів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні ударять заморозки: синоптикиня попередила про різку зміну погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
08.10.2023 3069
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»