<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зможуть мобілізувати до кінця року ще 200 тисяч людей: нардеп відповів  Блінкен анонсував новини про ППО для України перед самітом НАТО  Заброньованих від мобілізації чиновників стане більше: нове рішення уряду  Частину України накриє спека до +38 градусів: погода на 4 липня  Українських жінок не випускатимуть за кордон?: кому треба піти до ТЦК та який штраф загрожує за неявку  Українські військові можуть замовити квитки на потяг, навіть коли їх розкупили: як це працює  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіонивсі новини дня
Політика
Україна
08.10.2023 467

Восени та взимку росіяни запустять по Україні рекордну кількість Shahed

Спікер Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що восени та взимку російські окупанти запустять по Україні рекордну кількість дронів-камікадзе Shahed-136.

Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

За його словами, період холодів стане рекордним за рівнем застосування "шахедів".

Він зазначив, що у вересні ворог запустив по Україні понад 500 дронів.

"За шість місяців минулого опалювального сезону було використано проти України понад 1000 "шахедів". А у нас уже півтисячі всього за один місяць", – заявив Ігнат.

Також спікер ПС наголосив, що пріоритетними об'єктами для протиповітряної оборони будуть енергетична інфраструктура та критичні державні точки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Восени та взимку росіяни запустять по Україні рекордну кількість Shahed 5.00 5 1
Політика / Україна
08.10.2023 467
Еще материалы раздела «Україна»