<
НОВИНИ ДНЯ: Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідь  Глава МЗС Вірменії роз'яснив заяву Пашиняна про вихід з ОДКБ  Як старі західні ракети нищать "найсучаснішу" російську ППО: гучна стаття Business Insider  Столтенберг розповів, чого Україна може очікувати від саміту НАТО у Вашингтоні  Дощі знову поллють. Синоптик розповіла, де не буде опадів в Україні 14 червня  Опади відступлять: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.10.2023 460

В Україну ввірветься похолодання: синоптики дали прогноз на початок тижня

Україну на початку нового тижня прийде суттєве похолодання. У деяких областях нічна температура повітря опуститься до +3, а впродовж дня очікується +7…+9 градусів.

Суттєвих опадів у найближчі дні не передбачається. Лише на заході та північному сході країни пройдуть невеликі дощі. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише OBOZREVATEL.

У понеділок, 9 жовтня, дощі прогнозуються у Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській та Львівській областях. На заході протягом дня очікується 8-10 градусів вище нуля.

В інших регіонах у цей день буде мінлива хмарність. У центральних, північних та східних областях протягом дня прогнозується 9-13 градусів тепла. Однак уночі похолодає до +3.

Тепліше буде в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях та у Криму. У цій частині країни синоптики прогнозують +12…+14 градусів.

У вівторок, 10 жовтня, дощі перемістяться до Сумської, Чернігівської та Харківської областей. В інших регіонах очікується мінлива хмарність.

Температура повітря не зазнає суттєвих змін порівняно з попередньою добою. У середньому в країні очікується 8-11 градусів тепла. Тільки у південних регіонах буде трохи тепліше.

У Києві у цей день світитиме Сонце. Протягом дня синоптики прогнозують у столиці +7…+9 градусів.

У середу, 11 жовтня, опади відступлять з усієї території України. Також із цього дня прогнозується потепління.

На заході України синоптики прогнозують +13…+17 градусів. У центральних та східних областях очікується мінлива хмарність та до +14 градусів.

У столиці синоптики прогнозують малохмарну погоду та до +15 градусів. Проте вночі у Києві температура опуститься до +4.

Нагадаємо, у Києві вересень 2023 року став 12 серед найсухіших починаючи з 1891 року. Крім того, синоптиками було зафіксовано три температурні рекорди.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві літо 2023 року увійшло в десятку найтепліших у столиці з 1881 року та посіло шосте місце. Протягом трьох місяців було встановлено 13 температурних рекордів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну ввірветься похолодання: синоптики дали прогноз на початок тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.10.2023 460
Еще материалы раздела «Суспільство»