<
НОВИНИ ДНЯ: Буде ще спекотніше, місцями спека 36 градусів: детальний прогноз погоди на 30 червня  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Штрафи й обмеження. Як будуть карати тих, хто не оновив дані у ТЦК  Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяцьвсі новини дня
Політика
Світ
10.10.2023 432

"Вагнерівці" готували ХАМАС до атаки на Ізраїль – ЦНС

Напад ХАМАС на Ізраїль не обійшовся без УЧАСТІ "вагнерівців".

0d9b5d553b47cee2f3def26446d08c03_10.10.23

Найманці ПВК "Вагнер", які вибули з Білорусі в напрямку країн Африки, були залучені до підготовки та передачі військового досвіду бойовикам ХАМАС. Пише ТСН. 

Про це інформує Центр національного спротиву.

Зазначається, що ключовими напрямами підготовки бойовиків ХАМАС стали навчання штурму та застосування малих безпілотних апаратів для скиду вибухового матеріалу.

"Лише росіяни, серед союзників ХАМАСу, мають досвід застосування дронів з механізмами скиду по техніці ворога. Саме його “вагнерівці” і передавали бойовикам ХАМАСу під час навчань в країнах Африки", - йдеться у повідомленні.

Напад ХАМАС на Ізраїль: що відомо

Армія оборони Ізраїлю заявила, що уразила понад 500 цілей палестинських бойовиків ХАМАС під час нічної атаки по Сектору Гази. Наслідки ударів були зафіксовані на відео.

Напад ХАМАС на Ізраїль став найбільшим нападом на євреїв після Голокосту.

Президент Ірану Ебрагім Раїсі в своїй соцмережі опублікував допис, в якому вітає ХАМАС з перемогою у війні проти Ізраїлю.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Вагнерівці" готували ХАМАС до атаки на Ізраїль – ЦНС 5.00 5 2
Політика / Світ
10.10.2023 432
Еще материалы раздела «Світ»