<
НОВИНИ ДНЯ: Спека та дві місячні норми дощів: кліматологи підбили підсумки червня в Києві  Зеленський: співвідношення втрат сьогодні - 1 українець до 6 росіян  Що треба знати водіям мотоциклів та скутерів про власну безпеку: поради поліції  Коли в Україні почне спадати спека: синоптикиня назвала дати  Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липні  Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФвсі новини дня
Політика
Європа
09.10.2023 417

Війна в Ізраїлі не відверне увагу ЄС від України, – речник Єврокомісії

Загострення ізраїльсько-палестинського конфлікту не призведе до зменшення підтримки Європейським Союзом України у розв’язаній Росією війні.

Про це заявив на брифінгу речник Єврокомісії Ерік Мамер, пише "Європейська правда".

"Ніщо і в жодному випадку не вплине на підтримку, яку ЄС надає Україні. У цьому не може бути жодного сумніву", – сказав Мамер, відповідаючи на питання про те, як ситуація на Близькому Сході може змінити підтримку України з боку ЄС.

Він нагадав, що у своїй промові президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн у суботу ще раз наголосила, що ЄС буде з українським народом стільки, скільки буде потрібно.

Оценка материала:

5.00 / 2
Війна в Ізраїлі не відверне увагу ЄС від України, – речник Єврокомісії 5.00 5 2
Політика / Європа
09.10.2023 417
Еще материалы раздела «Європа»