<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикинівсі новини дня
Політика
Україна
10.10.2023 801

Між підрозділами "ДНР" і регулярними військами РФ поглиблюється конфлікт – ISW

Через ці тертя росіянам може бути складно інтегрувати сили "ДНР" до своїх регулярних збройних сил.

66e4772b28d3cbde3c99278e822ac2dc_10.10.23

Між регулярною російською армією та формуваннями терористичної "Донецької народної республіки" посилився конфлікт на фронті в Україні. Пише ТСН. 

Про це йдеться у звіті аналітиків американського Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики навели приклад поглиблення конфлікту між ЗС Росії та військами "ДНР". Так, один із російських воєнкорів зі складу 37-ї ОМСБр (36-та загальновійськова армія, Східний військовий округ), висміяв підрозділи "ДНР" за те, що ті займають позиції далеко за лінією фронту, утримуваною регулярними російськими військами.

Військкор також стверджував про низький рівень кваліфікації у підрозділів "ДНР" та про недовіру до них з боку регулярної російської армії.

"Звинувачення, висунуті цим воєнкором на адресу формувань "ДНР", дозволяють припустити, що між силами "ДНР" і регулярними російськими силами тривають тертя", – зазначили аналітики ISW.

В Інституті припустили, що цей факт може ще більше ускладнити зусилля росіян щодо інтеграції сил "ДНР" до регулярних збройних сили у межах військових реформ, що тривають.

До слова, очільниця фонду "Русь сидящая" Ольга Романова повідомила, що Росія шукає нових найманців для війни проти України. Зараз у пріоритеті – завербовані громадяни Сербії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Між підрозділами "ДНР" і регулярними військами РФ поглиблюється конфлікт – ISW 5.00 5 1
Політика / Україна
10.10.2023 801
Еще материалы раздела «Україна»