<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Політика
Україна
11.10.2023 580

"Дорога в Крим". Умєров відвідав позиції ЗСУ на Таврійському напрямку

Міністр оборони України Рустем Умєров відвідав позиції Сил оборони на південно-східному напрямку. Чиновник зустрівся з керівництвом оперативних угруповань військ "Таврія" та "Запоріжжя", а також поспілкувався з бійцями.

1_2_28_650x410_11.10.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку Умєрова.

"Робота з ОСУВ/ОТУ. Південно-східний напрям. Дорога в Крим", - зазначив голова Міноборони.

У ході поїздки він заслухав командувача ОСУВ "Таврія" бригадного генерала Олександра Тарнавського, а також було визначено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

"З командуванням бригад 10-го армійського корпусу обговорили пріоритети в постачанні озброєння та військової техніки", - повідомив Умєров.

Також міністр ознайомився з особливостями організації бойового управління на командному пункті оперативного угруповання військ "Запоріжжя".

"Обговорили з керівництвом ОУВ найбільш чутливі теми для наших підрозділів: протиповітряна оборона, безпілотні авіаційні комплекси, РЕБ", - зазначив чиновник.

Умєров також розповів, що під час відвідання позицій українських захисників нагородив воїнів, які проявили себе у боях із російськими окупантами.

"Кожного дня наші військові наближають неминучу деокупацію Криму та всіх окупованих територій. Ціною важких втрат та жертв. Вдячні кожному та кожній. Разом до перемоги!" - наголосив він.

Зазначимо, що ця поїздка на позиції Таврійського напрямку стала для Умєрова першою після призначення на посаду міністра оборони 6 вересня.

Нагадаємо, що раніше, 8 жовтня, глава Міноборони Рустем Умєров вперше після призначення на цю посаду відвідав Бахмутський напрямок, де зустрівся з військовими.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Дорога в Крим". Умєров відвідав позиції ЗСУ на Таврійському напрямку 5.00 5 2
Політика / Україна
11.10.2023 580
Еще материалы раздела «Україна»