<
НОВИНИ ДНЯ: Тернопільська мачанка: як готувати улюблену страву лемків  Зеленський про Gripen: пілоти мають почати тренуватися зараз, щоб не втрачати час  В Києві вперше за час повномасштабної війни пройде КиївПрайд: названо дату та подробиці  США дозволили Україні бити по РФ наданою зброєю: у Путіна відреагували  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Спекотний початок літа: якою буде погода в Україні у перші вихідні червня  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.10.2023 456

У Карпатах зафіксували 5°С морозу, сніг та туман

На високогір'ї Карпат 5° морозу, сніг та туман.

Про це повідомили в Фейсбуці Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту, передає Укрінформ.

«Станом на 09:00, 10.10.2023 на горі Піп Іван Чорногірський туман, видимість обмежена, швидкість вітру до 4 м/с, температура повітря -5°С», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в понеділок на цьому посту вперше в осінньому сезоні фіксували мороз та сніг. Досі кілька днів поспіль температура повітря на горі Піп Іван не опускалась нижче 1 градуса тепла.

Піп Іван (також Попіван, Піп Іван Чорногірський або Чорна Гора) — одна з найвищих вершин Українських Карпат, з висотою 2028,5 м.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Карпатах зафіксували 5°С морозу, сніг та туман 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.10.2023 456
Еще материалы раздела «Суспільство»