<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
12.10.2023 310

Зеленський розповів, чи піде на другий президентський термін

Президент наголосив, що не може "втекти" під час війни.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не піде на другий термін після закінчення війни. Втім, якщо вибори відбудуться під час війни, то балотуватиметься. Пише ТСН. 

Про це він розповів в інтерв'ю румунському телеканалу Digi24.

"Якби війна тривала - так, якби війна закінчилася - ні. Я не можу втекти під час війни",  висловився український лідер.

Щодо термінів закінчення війни, то глава держави наголосив, що Україна перебуває "на останній стадії". Саме ця частина, каже Зеленський, "найважча".

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський заявляв, що в Україні можуть відбутися вибори тільки у разі, якщо "парламенту вдасться вирішитися всі завдання щодо забезпечення доступу до голосування".

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський розповів, чи піде на другий президентський термін 5.00 5 2
Політика / Україна
12.10.2023 310
Еще материалы раздела «Україна»