<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°  Короткочасні дощі та сильний вітер: в яких регіонах України чекати негоди 25 червня  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
12.10.2023 399

Світ швидко наближається до глобальної війни – Буданов

Світ наближається до глобальної війни, заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

В інтерв’ю «Українській правді» він пояснив, що конфлікти, які зараз відбуваються і здаються регіональними, насправді пов’язані між собою.

«Риторичне питання. Відповідь на нього буде не така проста. Це моя суб'єктивна оцінка: за сукупністю географії ми бачимо кілька конфліктів, які, на перший погляд, здаються регіональними, крім України, але вони всі пов'язані між собою одними й тими самими країнами, які втягнуті в ці процеси. Тож так, я вважаю, що все ж таки ми досить швидко наближаємося до глобальної війни», – заявив Буданов.

Так очільник ГУР МОУ відповів на питання, чи стоїмо ми на порозі третьої світової війни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Світ швидко наближається до глобальної війни – Буданов 5.00 5 1
Політика / Україна
12.10.2023 399
Еще материалы раздела «Україна»