<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Росія
14.10.2023 636

В РФ блогери збирають для окупантів донати на масову закупівлю мішків для трупів

Нещодавно блогерка збирала кошти на снаряди, тепер - на чорні пакети.

ba5d720747f5cf2138e57955ccfecf6c_14.10.23

В Росії блогери збирають донати для окупантів, які намагаються наступати на Авдіївському напрямку. Зокрема, так звані “волонтери” шукають багато мішків для трупів. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі опублікував журналіст Юрій Бутусов.

За його словами, донатити росіян на чорні пакети просить російська блогерка, неонацистка, ексучасниця проєкту “Дом-2” Наталія Хім. Нещодавно вона збирала кошти на снаряди для ватажка терористів “Вагнера” Євгена Пригожина.

“Тепер, після спроби наступу на Авдіївку, пріоритети різко змінилися: армії РФ терміново і у величезній кількості потрібні чорні пакети, на які і просить скидатися Наталя. І їй справді доведеться попрацювати: за даними Генштабу, лише за останню добу понад тисячу російських військовослужбовців опинилися у списку очікування дефіцитних пакетів”, - наголосив Юрій Бутусов.

Нагадаємо, що ворог застосовує проти ЗСУ заборонену зброю на Авдіївському напрямку та хоче взяти місто в "котел".

Оценка материала:

5.00 / 2
В РФ блогери збирають для окупантів донати на масову закупівлю мішків для трупів 5.00 5 2
Політика / Росія
14.10.2023 636
Еще материалы раздела «Росія»