<
НОВИНИ ДНЯ: Сили оборони України знищують специфічні російські об’єкти: аналітик Bild пояснив зміну стратегії  Проїзд для учнів у громадському транспорті Києва: чи потрібно платити за квиток влітку  В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°  Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Українівсі новини дня
Політика
Україна
15.10.2023 381

Кораблі флоту РФ "втікають" від берегів Криму - у ВМС назвали причини

Декілька суден російського флоту вийшли із Севастополя.

6af662f877155789421affe26ead2af3_15.10.23

У Мережі 14 жовтня з'явилися фото як кораблі Чорноморського флоту Росії вийшли із тимчасово окупованого Севастополя. Пише ТСН. 

Як розповів речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, таким чином окупанти хочуть убезпечити свій флот від влучань ЗСУ.

Так, росіяни зосереджують свої кораблі здебільшого, окрім Севастополя, в Новоросійську, де є велика база, і у Феодосії.

"Є така версія, що буде відновлено базування їх (кораблів - ред.) в окупованій частині Грузії – в Абхазії. Але поки що ця інформація не підтверджена", - сказав він.

Плетенчук також додав, що через розосередження кораблів Чорноморського флоту РФ в окупантів виникли проблеми – не вистачає пірсів, щоб ці розмістити ці кораблі.

"Тому деякі з них, яких не так шкода, відправили назад до Севастополя – це катери "Серна" та кілька буксирів", - резюмував він.

Нагадаємо, партизани знайшли "жирну ціль" для ЗСУ в Євпаторії: фото та координати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кораблі флоту РФ "втікають" від берегів Криму - у ВМС назвали причини 5.00 5 2
Політика / Україна
15.10.2023 381
Еще материалы раздела «Україна»