<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.10.2023 627

До +25, але з дощами: синоптики розповіли про погоду в Україні в неділю, 15 жовтня

У неділю, 15 жовтня синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. На заході України, а також в деяких північних та центральних областях, пройде хвиля дощів.

На решті територій в цей день опади не очікуються. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. Пише OBOZ.UA.

Протягом доби у західних областях очікуються температура в межах 9-14 градусів. В решті областей вночі температура становитиме 8-13 градусів, у південно-східній частині 5-10 градусів тепла, а вдень в північних і більшості центральних областей очікується в межах 13-18 градусів, на інших територіях – 18-23 градуси тепла, а на півдні Одещини може сягнути навіть 25 градусів.

У Карпатах вночі синоптики опадів не передбачають, а вранці та вдень очікуються дощі, місцями значні. Температура вночі та вдень становитиме лише 4-9 градусів тепла.

У неділю очікується вітер із південно-західного напрямку, що зміниться на північно-західний у західних і північних областях. Його швидкість становитиме 7-12 м/с, а в окремих районах західної частини очікуються пориви до 15-20 м/с.

На Київщині 15 жовтня очікується хмарна погода із проясненнями. Ніч пройде без опадів, проте вдень у столиці дощитиме. Очікується південно-західний вітер з переходом на північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура повітря в області вночі становитиме  8-13 градусів тепла, вдень 13-18 градусів. У Києві вдень очікується 14-16 градусів тепла.

Нагадаємо, що на вихідних 14-15 жовтня в Україні очікується тепла осіння погода з температурою повітря до +24 градусів, однак місцями проллються дощі. У суботу опади прогнозують на заході країни, а в неділю – також у центральних і північних областях.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві літо 2023 року увійшло в десятку найтепліших у столиці з 1881 року та посіло шосте місце. Протягом трьох місяців було встановлено 13 температурних рекордів.

Оценка материала:

5.00 / 2
До +25, але з дощами: синоптики розповіли про погоду в Україні в неділю, 15 жовтня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.10.2023 627
Еще материалы раздела «Суспільство»