НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Бізнес
Економіка
15.10.2023 428

МВФ створив фонд підтримки реформ в Україні

Міжнародний валютний фонд оголосив про запуск Фонду розбудови спроможностей для України. Він охопить потреби реалізації плану з розвитку потенціалу України, здійснення реформ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані заяву голови Національного банку України Андрія Пишного у Facebook.

"МВФ вкотре підтвердив своє лідерство у процесі мобілізації фінансової допомоги для України", - повідомив Пишний.

За його словами, наразі донори вже виділили 14 млн доларів, ціль - зібрати 65 млн доларів.

Пишний повідомив, що на заході в Марракеші під час щорічних зустрічей МВФ та Світового банку були присутні перший заступник директора-розпорядника МВФ Гіта Гопінат та представники Литви, Словаччини, Японії.

"Реформи в Україні та зміцнення спроможності мають відбуватися постійно, без зупинки, із залученням найкращого світового досвіду", - повідомив голова НБУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
МВФ створив фонд підтримки реформ в Україні 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
15.10.2023 428
Еще материалы раздела «Економіка»