<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.10.2023 399

Буде холодно, але є плюс. Синоптик дала прогноз погоди на 17 жовтня в Україні

Вівторок, 17 жовтня, в Україні буде холодним - вночі та зранку місцями навіть заморозки. Водночас буде сонячно та без опадів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Вівторок в Україні буде холодним. Найближчої ночі та завтра вранці лише +1...+6 градусів, місцями заморозки. Проте не без сонця", - розповіла вона.

За даними синоптика, опади "прожене" підвищення атмосферного тиску, прийде на зміну атмосферному фронту антициклон Verenа.

"Отже, 17 жовтня без опадів в Україні. Завтра вдень у більшості областей передбачається +8...+12 градусів, на півдні +12...+16 градусів. На сході та півночі - рвучкий північно-західний вітер, обережно", - попередила Діденко.

Погода в столиці

У Києві у вівторок буде суха погода, холодна та з рвучким вітром. Вночі +2...+5 градусів, можливі заморозки, вдень близько +10 градусів.

Нагадаємо, у понеділок, 9 жовтня, у Карпатах вдарив мороз. А 10 жовтня на горі Піп Іван Чорногорський у Карпатах випав сніг. А сьогодні і зовсім Карпати засипало снігом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буде холодно, але є плюс. Синоптик дала прогноз погоди на 17 жовтня в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.10.2023 399
Еще материалы раздела «Суспільство»