<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
17.10.2023 519

В Києві розпочинається опалювальний сезон: Кличко розповів деталі

Пов’язано це зі стабільним зниженням температури повітря.

2428d3d0b7af55c0a94adbf7a62d6659_17.10.23

В Києві з 16 жовтня, починається підключення до тепла житлових будинків. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав мер міста Віталій Кличко.

За його словами, тепло сьогодні починають подавати до житлових будинків. Пов’язано це зі стабільним зниженням температури повітря.

“А на запуск централізованої системи теплопостачання Києва, що є однією з найбільших у Європі - протяжністю теплових мереж близько 3 тисяч км - необхідно кілька днів. Тому рішення розпочати опалювальний сезон є цілком виправданим. Оскільки похолодання спонукало б до масового використання киянами електричних приладів для обігріву та перевантаження системи електропостачання”, - розповів Віталій Кличко.

Він також додав, що всі служби, відповідальні за старт та проходження опалювального сезону, працюють у посиленому режимі, щоб забезпечити киян необхідними сервісами.

Нагадаємо, що в Україні новий робочий тиждень розпочинається похолоданням та дощами, подекуди навіть пройде мокрий сніг.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Києві розпочинається опалювальний сезон: Кличко розповів деталі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
17.10.2023 519
Еще материалы раздела «Столиця»