НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
17.10.2023 381

Буданов переконав 19 росіян здатися в полон: спецпризначенець розповів про одну з операцій ГУР

Кирило Буданов під час переговорів з російськими загарбниками переконав їх здатися в полон.

6bae8e1738baf27d3c909801a07f9f3d_17.10.23

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов під час однієї спецоперації переконав 19 військових армії Росії здатися у полон. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів командир групи ПЗРК спецпідрозділу ГУР "Артан" Олександр "Лютий".

Так, за його словами, Кирило Буданов безпосередньо бере участь у деяких операціях ГУР.

Як розповів "Лютий", під час одного з завдань штурмова група росіян намагалася без вогневого ураження просто покинути зону дії, бо зрозуміла, що чинити опір вже не здатна. І саме тоді очільник ГУР Кирило Буданов переконав їх здатися в полон.

"Він буквально в особистій розмові, лише одними переговорами по рації, змусив 19 росіян просто здатись у полон. Це неймовірна сила духу. Усі тоді відчули такий моральний підйом, коли почули голос нашого начальника. Адже більшість тоді не здогадувалися, що разом з нами, у нашому секторі, перебуває начальник ГУР", – пригадує Олександр.

Нагадаємо, Олександр "Лютий" розповів про бій елітних спецпідрозділів України і РФ під час штурму Бахмута.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буданов переконав 19 росіян здатися в полон: спецпризначенець розповів про одну з операцій ГУР 5.00 5 1
Політика / Україна
17.10.2023 381
Еще материалы раздела «Україна»