<
НОВИНИ ДНЯ: Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливим  Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійде  ГУР уточнило дані про атаку на катери "Тунець": втрати РФ зросли  Чому в Україні труднощі з виробництвом снарядів стандарту НАТО: відповідь зброяра  Прогноз погоди на літо 2024: чи чекати українцям сильної спеки  "Чорна бухгалтерія" та мовчання порнозірки: Трампа визнали винним за всіма 34 пунктами звинувачення  Трамп обрав собі радника на випадок повернення до Білого дому: цікаві деталі від WSJвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2023 502

В Міненерго зробили важливу заяву про графіки відключення електроенергії

Обмежень у постачаннях електроенергії наразі не передбачається у жодній з областей України.

90c871bf928136c247ab5ffe867441b2_18.10.23

Інформація про нібито застосування в Україні графіків відключень електроенергії є неправдивою. Обмеження електропостачання наразі немає. Пише ТСН. 

Про це повідомили в українському Міненерго.

У відомстві поінформували, що в останні дні напередодні опалювального сезону в соцмережах масово шириться інформація про нібито застосування в Україні графіків відключень електроенергії.

"Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, наразі повністю достатньо для забезпечення потреб споживачів. Обмежень електропостачання наразі не передбачається у жодній з областей країни", – запевнили в міністерстві.

Там наголосили, що обмеження електропостачання можливі лише в разі масованих російських обстрілів, та пошкоджень енергетичного обладнання внаслідок атак. Ще одна причина для запровадження графіків – технологічні порушення та несприятливі погодні умови.

В Міненерго додали, що фахівці активно готують систему до опалювального сезону.

Нагадаємо, раніше ТСН.ua ппоінформував, що в Україні для всіх областей розробили та затвердили графіки відключення електроенергії. Однак запровадити в дію ці графіки можуть після відновлення ворожих атак енергетичній інфраструктурі України в разі пошкодження обладнання.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Міненерго зробили важливу заяву про графіки відключення електроенергії 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2023 502
Еще материалы раздела «Суспільство»