<
НОВИНИ ДНЯ: Китай змушений міняти ставлення до війни в Україні – Портников  Байден і Трамп погодили дебати: стали відомі правила  Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  На 18 червня опадів майже не прогнозують, вдень до +30°  "Ми - не сторона конфлікту". У НАТО поставили крапку щодо відправки військ до України  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2023 573

Сніг і заморозки: синоптикиня вразила прогнозом до кінця тижня

До України йде похолодання.

До України йде похолодання. Вже від завтра, 18 жовтня, температура повітря опуститься, а вже 21 жовтня в деяких областях ймовірний мокрий сніг. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Через додаткове похолодання 21 жовтня на заході та півночі України (включно з Києвом) ймовірний мокрий сніг. Всі вже зрозуміли, що осінь прийшла, і від запитань "а коли буде бабине літо?" поступово переходять на запитання "а яка погода на Новий рік?", - написала вона.

За словами синоптикині, cереда очікується в Україні досить прохолодною.

"Найближчої ночі прогнозують 0...+5°С, а місцями 0...-2°С. Четвер ще побуде без опадів, а з п'ятниці підуть дощі та похолоднішає. Лише південна частина належатиме теплій погоді", - йдеться у повідомленні синоптикині.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Голеня повідомила, яка погода буде в Україні. В Україні новий робочий тиждень розпочинається похолоданням та дощами, подекуди навіть пройде мокрий сніг.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сніг і заморозки: синоптикиня вразила прогнозом до кінця тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2023 573
Еще материалы раздела «Суспільство»