<
НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленський  Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Українівсі новини дня
Політика
Світ
19.10.2023 333

Бербок пообіцяла підтримку Україні та Молдові попри кризу на Близькому Сході

Зокрема, йдеться про енергетичну підтримку.

5bc3cac44a6e84628371fec5b13a33f2_19.10.23

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок пообіцяла Україні та Молдові подальшу підтримку у боротьбі з агресоркою Російською Федерацією, незважаючи на кризу на Близькому Сході. Пише ТСН. 

Про це Бербок заявила на четвертій Конференції прихильників Молдови, повідомляє видання Die Zeit.

"Цими днями, коли ситуація на Близькому Сході тримає нас у напрузі, для мене важливо підкреслити: ми продовжуємо стояти пліч-о-пліч з Україною і з Молдовою", - наголосила німецька дипломатка.

За словами Бербок, Берлін підтримуватиме в енергетичних Кишинів а економічних питаннях, а також в реформах на шляху до вступу в ЄС, а також виділить на ці цілі 95 мільйонів євро наступного року.

Нагадаємо, президентка Молдови Мая Санду заявила, що метою Росії є знищення української нації. За її словами, . сьогодні Росія хоче контролювати колишні радянські держави, як у минулому вона контролювала країни Центральної та Східної Європи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бербок пообіцяла підтримку Україні та Молдові попри кризу на Близькому Сході 5.00 5 1
Політика / Світ
19.10.2023 333
Еще материалы раздела «Світ»