<
НОВИНИ ДНЯ: Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.10.2023 378

Смачна скумбрія з овочами: півгодини і обід для всієї сім'ї готовий

Риба має бути в раціоні кожного українця, бо вона не тільки відмінний варіант для обіду чи вечері, а ще і корисний та поживний продукт. Приготувати дуже смачну рибу нескладно, потрібна тільки риба, бажання та перевірений рецепт.

_ribu_unsplash_com_650x410_21.10.23

Як приготувати смачну скумбрію з овочами, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) посиланням на перевірений рецепт фудблогера Поліни з Instagram.

Що вам знадобиться

  • Філе скумбрії
  • Картопля
  • Цибуля
  • Томати чері
  • Лимон
  • Олія
  • Сіль
  • Спеції для картоплі та риби

Кількість продуктів ви можете регулювати в залежності від кількості членів вашої сім'ї чи кількості гостей.

Як приготувати скумбрію

Картоплю миємо, складаємо у каструлю, заливаємо водою та попередньо відварюємо до готовності. Далі її ріжемо та викладаємо на дно форми. Поливаємо олією, солимо та додаємо спеції.

Нарізаємо цибулю півкільцями або кільцями та викладаємо поверх картоплі. Помідори чері викладаємо цілими або розрізаємо навпіл та додаємо до інших овочів.

На філе скумбрії робимо надрізи, солимо та додаємо необхідні спеції для риби. Підготовлену рибу викладаємо зверху на овочі, поливаємо соком лимона та олією.

Розігріваємо духовку до 200 градусів і відправляємо туди нашу рибку з овочами на 20-25 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Смачна скумбрія з овочами: півгодини і обід для всієї сім'ї готовий 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.10.2023 378
Еще материалы раздела «Суспільство»