<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
21.10.2023 348

Українські хакери спільно з СБУ зламали 30-мільйонну базу російського Альфа-банку – ЗМІ

У РФ відбувся злам 30-мільйонної бази даних клієнтів Альфа-банку. Хакери навіть особисто повідомили про це його власника Фрідмана.

b00b31c2f517376858a2908f06a0cbd6_21.10.23

Українські хакери спільно з СБУ зламали одну з найвідоміших російських фінансових установ – Альфа-банк. Пише ТСН. 

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що власник фінустанови Михайло Фрідман підтвердив "дірки" в банківській системі Росії та відреагував фразою: "Ну, что поделаешь".

"Пранкери навіть особисто додзвонилися до власника банку Михайла Фрідмана, щоб повідомити йому "благу звістку" про злам. А заодно – спитати, чи не хоче він виступити проти війни в Україні. Але олігарх чомусь був не в гуморі і після недовгої розмови кинув трубку", – повідомив Укрінформу співрозмовник.

Нагадаємо, раніше хакери “Кібер Спротиву” зламали електронну пошту полковника Росгвардії Романа Єршова. Завдяки цьому вдалося здобути нові докази участі підрозділів російського ОМОНу у вторгненні до України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські хакери спільно з СБУ зламали 30-мільйонну базу російського Альфа-банку – ЗМІ 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
21.10.2023 348
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»