<
НОВИНИ ДНЯ: "Є лише один спосіб змінити владу на території Росії": Яковенко пояснив, про що йдеться  НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оціниливсі новини дня
Політика
Світ
21.10.2023 359

Після знищення ХАМАСу в Газі створять новий режим безпеки - міністр оборони Ізраїлю

За словами Ґаланта, наразі триває перша фаза війни.

af0ba9609f821f9e10aa6eb0410dc2be_21.10.23

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Ґалант на засіданні комітету з питань закордонних справ і оборони Кнесету в Тель-Авіві повідомив, що нинішня війна включатиме три фази, остання з яких - створення нового режиму безпеки в секторі Гази. Пише ТСН. 

Про це пише The Times of Israel.

"Третім кроком буде створення нового режиму безпеки в секторі Гази, зняття з Ізраїлю відповідальності за повсякденне життя в секторі Газа і створення нової реальності безпеки для громадян Ізраїлю і жителів (території навколо Гази)", - зазначив міністр.

За словами Ґаланта, наразі триває перша фаза війни.

"Ми перебуваємо у першій фазі, в якій відбувається військова кампанія з (авіаударами), а пізніше з (наземними) маневрами з метою знищення бойовиків і пошкодження інфраструктури, щоб перемогти і знищити ХАМАС", - додав він.

Другим етапом, як зазначив міністр, буде продовження бойових дій, але з меншою інтенсивністю, оскільки війська працюватимуть над "ліквідацією осередків опору".

А вже на третьому етапі передбачається створення нового режиму безпеки в секторі Гази.

Крім того, міністр оборони Ізраїлю Йоав Ґалант заявив 19 жовтня військам, зібраним неподалік від Сектора Гази, що вони "скоро побачать" анклав "зсередини".

Нагадаємо, що ізраїльські солдати затримали ідеолога ХАМАСу Хассана Юсефа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Після знищення ХАМАСу в Газі створять новий режим безпеки - міністр оборони Ізраїлю 5.00 5 2
Політика / Світ
21.10.2023 359
Еще материалы раздела «Світ»