<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.10.2023 417

З'явився прогноз, чим українців здивує погода взимку

Зими стали нестійкими по температурному режиму, зазначила фахівець.

Прийдешньої зими опадів буде мало, зате, як і попередньою, очікуються різкі зміни температури повітря - температурні "гойдалки". Пише УНІАН. 

"Зими стали нестійкими по температурному режиму", - зазначила завідувачка відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова, передає OBOZ.UA.

За словами метеоролога, у останні роки зими в Україні "йдуть одна за одною" - вони неймовірно схожі.

"Всі похолодання будуть дуже короткочасними, дуже нестійкими, вони будуть дуже швидко змінюватися і переходити на більш високі температури, нехай і незначні, практично обійдеться без особливих морозів - 0...+5 градусів в денний час", - спрогнозувала метеоролог.

Якою буде погода на Новий рік 2024

За прогнозом метеоролога, швидше за все, погода на Новий рік в Україні знову буде аномально теплою, без снігу і морозу

Вона зазначила, що слід очікувати невеликий "плюс" у денні години і 0 або невеликий "мінус" - в нічні.

Оценка материала:

5.00 / 2
З'явився прогноз, чим українців здивує погода взимку 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.10.2023 417
Еще материалы раздела «Суспільство»