<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спекивсі новини дня
Політика
Україна
23.10.2023 356

Спроби армії РФ захопити Авдіївку загрожують їй тяжкими наслідками: думка експерта

Олександр Коваленко дії ворога під Авдіївкою вважає кривавою авантюрою.

bf6330e5b4347a1a95dfc4fee290f7ce_23.10.23

Спроби армії РФ захопити Авдіївку загрожують їй тяжкими наслідками. Пише ТСН. 

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі телемарафону 21 жовтня.

"Там дійсно дуже потужний укріпрайон, але будь-який укріпрайон, будь-яку оборону, якщо постійно тиснути та витрачати багато ресурсу – можна прорвати. Питання в іншому: чи наважиться російське командування витратити саме стільки ресурсу на оточення Авдіївки. Бо якщо говорити саме про такий варіант, то це послаблення одразу декількох плацдармів", - пояснив експерт.

Коваленко зазначив, що ми вже бачимо, як Луганський плацдарм, тобто Лимано-Куп'янська вісь – група військ "Центр" та група військ "Захід" – вже послаблюється.

"Але є й інші плацдарми, які будуть страждати саме від цієї їх кривавої авантюри", - резюмував аналітик.

Нагадаємо, раніше Ковалено заявив, що окупанти намагаються зробити з Авдіївки другий Бахмут.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спроби армії РФ захопити Авдіївку загрожують їй тяжкими наслідками: думка експерта 5.00 5 2
Політика / Україна
23.10.2023 356
Еще материалы раздела «Україна»