<
НОВИНИ ДНЯ: У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на вибори  Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогеркавсі новини дня
Політика
Україна
23.10.2023 329

Удари по енергосистемі стали більш цинічними: міністр розповів про нову тактику окупантів

Російські терористи здійснюють терористичні обстріли ремонтних бригад.

b3fe9444ccef9ee2455318de21009374_23.10.23

Росіяни прицільно обстрілюють бригади українських енергетиків, які намагаються відновити електропостачання в певних населених пунктах. Пише ТСН. 

Про підступну тактику окупантів розповів в ефірі національного телемарафону міністр енергетики Герман Галущенко.

“Вони чекають, поки виходять наші фахівці, починають виконувати роботи, і прицільно застосовують артилерію, дрони - в принципі, все, що в них є в арсеналі, для того, щоб вбивати енергетиків. При тому, що вони абсолютно чітко бачать, що це не військові – це люди, які просто відновлюють електропостачання", - наголосив міністр.

За його словами, такі випадки фіксуються в Донецькій, Сумській, Чернігівській, Херсонській та Харківській областях.

"На жаль, таких областей немало і, на жаль, дії терористів однакові в усіх цих областях. Ідуть свідомі обстріли наших фахівців", - зазначив Герман Галущенко.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, одним із головних питання якого був захист об’єктів енергетики від російських ударів узимку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Удари по енергосистемі стали більш цинічними: міністр розповів про нову тактику окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
23.10.2023 329
Еще материалы раздела «Україна»