<
НОВИНИ ДНЯ: Країни НАТО створять у Європі "стіну безпілотників" через загрозу агресії РФ, - The Telegraph  Росія щомісяця втрачає 24000 солдатів заради імперіалістичної манії величі, - Шольц  Короткочасні дощі з грозами та до +28: прогноз погоди в Україні на 29 травня  Стати студентом без НМТ? Хто з випускників і як може вступити до вузу без тестів  Суперники відмовлялися виходити з ним на ринг. Хто такий Ігор Вовчанчин, якого Усик зіграє в кіно  Дощі та грози: де в Україні 29 травня погіршиться погода  Союзники з НАТО не виконують обіцянок, які зобов'язалися робити для України: гучна заява Столтенбергавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.10.2023 333

Киян попередили про сильні пориви вітру

У столиці в понеділок, 23 жовтня, вдень очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Удень 23 жовтня у столиці очікуються пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий)», - ідеться в повідомленні.

Як зазначили в КМДА, фахівці рекомендують під час сильного вітру щільно зачиняти вікна, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні.

Крім того, радять триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, великих дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Оценка материала:

5.00 / 1
Киян попередили про сильні пориви вітру 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.10.2023 333
Еще материалы раздела «Суспільство»