<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Політика
Світ
24.10.2023 352

"Може стати останньою". В Ізраїлі припустили, скільки триватиме наземна операція ЦАХАЛу

Майбутня наземна операція Ізраїлю в Секторі Гази може тривати три місяці. Вона стане останньою, якщо Ізраїлю вдасться знищити терористичне угруповання ХАМАС.

_galant_gettyimages_1252630649__1__650x410_24.10.23

Про це заявив міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант, повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Times of Israel.

"Це має бути останній (наземний, - ред.) маневр у Секторі Газа з тієї простої причини, що після нього ХАМАСу не буде. Це займе місяць, два місяці, три, але врешті-решт ХАМАСу не буде", - заявив він.

За словами міністра, перш ніж противник зустрінеться з бронетанковими і піхотними військами, він зустрінеться з бомбами ВПС.

"У мене склалося враження, що ви знаєте, як це зробити у смертоносний, точний і дуже якісний спосіб, як це було доведено дотепер", - додав Галлант.

Війна в Ізраїлі

7 жовтня бойовики ХАМАС вторглися на територію Ізраїлю. Після цього Ізраїль розпочав операцію проти ХАМАСу. Її наступним етапом може стати наземна операція у Секторі Газа.

У США, Європі та інших країнах світу відбуваються акції на підтримку палестинського народу. Найчастіше вони закінчують зіткненнями та затриманнями.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Може стати останньою". В Ізраїлі припустили, скільки триватиме наземна операція ЦАХАЛу 5.00 5 2
Політика / Світ
24.10.2023 352
Еще материалы раздела «Світ»