<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.10.2023 352

На Київ насувається дощовий циклон: яка буде погода цього тижня

В четвер кількість та інтенсивність опадів дещо зменшиться, але ситуація швидко зміниться.

Цього тижня погода в Києві та області не потішить тих, хто не любить вологість. Лише один день тижня пройде без дощів, прогнозують в Українському гідрометеорологічному центрі. Пише УНІАН. 

"На цьому тижні по Київщині лише 24 жовтня утримуватиметься спокійна погода без опадів, а в середу вже надійдуть фронтальні системи із заходу і принесуть дощі", – зазначають синоптики.

В гідрометцентрі наголошують, що в четвер кількість та інтенсивність опадів дещо зменшиться, але наприкінці тижня очікується ще один дощовий циклон.

"Температурні показники в нічні години +7..+10, а в денні +12..+15. Тож вдягайтесь відповідно і з середи не забувайте про парасольку", – нагадують синоптики.

Погода в Україні - останні прогнози

Відома синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що у середу, 25 жовтня, в Україні додасться дощів і на півночі знизиться температура повітря. За її словами, зміна погоди пов'язана з візитом циклону і атмосферних фронтів. Буде холодно, але не критично: вдень очікується близько +10....+14 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Київ насувається дощовий циклон: яка буде погода цього тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.10.2023 352
Еще материалы раздела «Суспільство»