<
НОВИНИ ДНЯ: У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  Повістка поштою: у Міноборони пояснили, за яких умов вважатиметься врученою  Вступ України до Євросоюзу: визначено важливу дату  У неділю Україну омиє дощами: прогноз погоди на 16 червня  Обмеження повноваженнь ТЦК: у Міноборони прокоментували ініціативу  Чи з’являться в "Резерв+" повістки на ВЛК: в Міноборони дали пояснення  Путін намагається схилити Захід до поступок, що порушують суверенітет України, - ISWвсі новини дня
Політика
Україна
25.10.2023 295

Скільки російських солдатів нині перебувають в Україні: в ГУР назвали цифру

У РФ достатньо сил для окремих операцій на окремих ділянках фронту.

73e13300aabc5a485c32789003931632_25.10.23

Росія зосередила на території України понад 400 тисяч своїх солдатів. Цього достатньо лише для операцій на окремих ділянках фронту. Пише ТСН. 

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телеканалу "Київ" 23 жовтня.

"Сил достатньо для окремих операцій на окремих ділянках фронту. І угруповання окупантів в Україні на тимчасово окупованих територіях, нагадуємо, це понад 400 тисяч російських військовослужбовців. І, звісно, це чимала кількість особового складу", - заявив Юсов.

За словами представника ГУР, на території України перебуває велика кількість ворожого озброєння. Водночас нову зброю розконсервовують і постачають на фронт.

Розвідник зазначив, що в Росії триває мобілізація, вона тривала весь літній період.

"Про повторення сценарію, який був у лютому 2022 року, не йдеться. Але на окремих ділянках - так, ворог і далі намагатиметься проводити окремі наступальні операції", - резюмував Андрій Юсов.

Нагадаємо, російські загарбники встановили нову дату виходу на адміністративні кордони Донеччини – це 31 грудня. Тому для них надважливо захопити Авдіївку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Скільки російських солдатів нині перебувають в Україні: в ГУР назвали цифру 5.00 5 1
Політика / Україна
25.10.2023 295
Еще материалы раздела «Україна»