<
НОВИНИ ДНЯ: Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.10.2023 374

Затишшя перед дощами. Прогноз погоди на сьогодні

Сьогодні, 24 жовтня, в Україні місцями пройдуть дощі. При цьому не повезе лише декільком регіонам.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у північно-східній частині, вдень і на Закарпатті місцями невеликий дощ, на решті території без опадів.

Крім того, вранці у західних областях місцями туман. Вітер північно-західний (у західних областях переважно південний), 7-12 м/с.

Температура вдень 11-16°; у південній частині вдень 17-22°.

Протягом тижня погода буде вологою, але не критично холодною, вдень десь +10...+14 градусів, у південній частині традиційно тепліше. Зокрема, температура може підійматися аж до 22 градусів тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
Затишшя перед дощами. Прогноз погоди на сьогодні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.10.2023 374
Еще материалы раздела «Суспільство»