НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
24.10.2023 381

Rheinmetall та Україна зареєстрували спільне оборонне підприємство

АТ "Українська оборонна промисловість" та провідний німецький концерн Rheinmetall зареєстрували спільне підприємство.

Про це повідомив у прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

ТОВ "Рейнметал – Українська оборонна промисловість" проводитиме ремонт та обслуговування західної техніки, зазначив Шмигаль. Презентація нового підприємства відбулася під час шостого німецько-українського економічного форума у Берліні.

"Спільне підприємство буде здійснювати обслуговування та ремонт техніки, поставленої нашими партнерами Україні. Також на цьому підприємстві буде проходити локалізація виробництва провідних зразків техніки Rheinmetall AG. ТОВ “Рейнметал – Українська оборонна промисловість” було зареєстровано 18 жовтня", – повідомив Денис Шмигаль.

За словами прем’єр-міністра, утворення спільного підприємства є знаковою подією, яка розширює співпрацю країн-партнерів. Денис Шмигаль додав, що така взаємодія дозволяє країнам західного світу будувати спільний арсенал.

Оценка материала:

5.00 / 1
Rheinmetall та Україна зареєстрували спільне оборонне підприємство 5.00 5 1
Політика / Україна
24.10.2023 381
Еще материалы раздела «Україна»