НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Україна
25.10.2023 310

"Питання часу": Зеленський висловився про встановлення повного вогневого контролю над Кримом

Зеленський назвав результати, яких вже досягли ЗСУ.

34ced521e1559963a5cde0a9ce2394ab_25.10.23

Сил оборони Україна поки не мають стовідсоткового вогневого контролю над анексованим РФ Кримом. Втім, робота в цьому напрямку триває. Пише ТСН. 

Про це заявив президент Володимир Зеленський на саміті Кримської платформи.

"Станом на сьогодні ми ще не досягли повного вогневого контролю над Кримом і прилеглими водами, але це буде", - сказав глава держави.

За його словами, для окупантів "більше немає жодної безпекової бази та жодного повністю надійного логістичного маршруту" на півострові й на захоплених узбережжях Чорного й Азовського морів.

Що більше, наголосив український лідер, ЗСУ вже мають певні результати у роботі зі звільнення півострова.

"Могло виникнути враження, що Крим нібито "упокорений". І зараз ці ілюзії тануть. Я просто нагадую наші результати", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, очільник ГУР Кирило Буданов заявив, що від середини серпня йде певна активізація удар по Криму. Під час атак уражається військова інфраструктура та військові об’єкти, а також інфраструктуру окупанта.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Питання часу": Зеленський висловився про встановлення повного вогневого контролю над Кримом 5.00 5 1
Політика / Україна
25.10.2023 310
Еще материалы раздела «Україна»