<
НОВИНИ ДНЯ: Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанками  В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррель  Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.10.2023 359

У чому зустрічати Новий рік 2024: повний список "щасливих" кольорів

Прийдешній 2024-й рік буде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона: що можна вдягати та як зустрічати.

adcac46bbab53b947ff3427746e971ff_26.10.23

До Нового року залишилося якихось два місяці, і коли, як не зараз, готуватися до свята. Бо хочеться правильно й гарно зустріти Новий рік, аби наступні 366 днів супроводжували удача і щастя. Наступний рік буде під символом Дерев'яного Дракона. Його вважають найблагополучнішим з-поміж усіх, оскільки покровитель уособлює в собі дух неба і землі, є врівноваженою і спокійною, а заразом харизматичною та цілеспрямованою істотою. Розповідаємо, одяг яких кольорів потрібно підбирати, щоб наступний рік був радісним та успішним. Пише ТСН. 

В якому кольорі зустрічати Новий рік 2024

Кольори, які найкраще підійдуть до святкування нового 2024 року:

  • зелений;
  • золотий;
  • сріблястий;
  • червоний;
  • білий.

Якщо з якихось причин вам не пасує така палітра, можна вибрати одяг коричневого, фіолетового та бордового кольорів. І додайте до свого образу багато яскравої фурнітури. Це можуть бути паєтки, стрази, яскрава біжутерія, камінці тощо.

Рік Кролика ми зустрічали в тихій домашній атмосфері, де головний акцент робився на домашній затишок. Рік Дракона має протилежні мотиви. Його потрібно зустрічати з шиком. Одяг має підкреслювати індивідуальність та увиразнювати темперамент. Тут варто проявити свою особистість на повну, але головне не затьмарити водночас господаря вечірки.

Які кольори не підходять для святкування нового 2024 року: повний список

Окрім тих кольорів, які можна використовувати для створення свого новорічного образу, є ті, які не можна вибирати для святкування Нового року. Згідно з повір’ям, якщо не вшанувати господаря прийдешнього року відповідними кольорами, то Дракон, як покровитель, не допомагатиме наступного року.

Заборонені кольори, в яких не варто зустрічати новий 2024 рік:

  • темного шоколаду;
  • темно-жовтий;
  • чорний;
  • синій.

Покровителеві 2024 року навряд чи пасуватимуть такі кольори, бо вони символізують спокій і буденність, що не співпадає за темпераментом із Драконом. Символ року, навпаки, підтримує активних і харизматичних людей, які не бояться стати центром уваги. А якщо вибрати наряд якогось із кольорів, що не пасують образу покровителя, на удачу можна не чекати.

Як зустрічати новий 2024 рік

Оскільки Дракон не любить рутину й буденність, наступний рік варто зустріти активно і незвично. Можна новорічної ночі навіть зробити те, на що ви ніколи б не наважилися у звичайний день: поїхати кудись чи зустрітися з особливою та дорогою для вас людиною.

Оселю також варто прикрасити блискучими гірляндами й дощиком, щоб покровитель цілий рік дарував щастя і достаток вашому дому. Для святкового столу можна приготувати якісь вишукані страви, які ви готуєте лише для урочистих подій. Тоді Дракон буде до вас особливо прихильним.

Оценка материала:

5.00 / 2
У чому зустрічати Новий рік 2024: повний список "щасливих" кольорів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.10.2023 359
Еще материалы раздела «Суспільство»