НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Світ
25.10.2023 516

Китай готовий співпрацювати зі США, оскільки це впливає на долю людства, - Сі Цзіньпін

Китай готовий продовжувати взаємовигідну співпрацю зі Сполученими Штатами Америки. Від таких стосунків залежить доля людства.

Про це у своєму листі на щорічну вечерю Національного комітету з американо-китайських відносин написав лідер КНР Сі Цзіньпін, повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ Китаю.

"Сі Цзіньпін зазначив, що Китай та Сполучені Штати можуть знайти правильний шлях до взаєморозуміння один з одним, що має вирішальне значення для мирного розвитку світу та майбутньої долі людства. Китай готовий просувати взаємовигідну співпрацю з США", - наводить відомство зміст листа.

Сі Цзіньпін також зазначає, що співпраця з США має бути заснована на взаємній повазі, мирному співіснуванні та взаємовигоді.

Оценка материала:

5.00 / 2
Китай готовий співпрацювати зі США, оскільки це впливає на долю людства, - Сі Цзіньпін 5.00 5 2
Політика / Світ
25.10.2023 516
Еще материалы раздела «Світ»