<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Світ
27.10.2023 352

В Ізраїлі роздумують над позбавленням громадянства і права на проживання прихильників тероризму

В Ізраїлі можуть розробити закон, згідно з яким прихильників тероризму будуть позбавляти громадянства і права на проживання у країні.

facebook__com_ynetnews_650x410_27.10.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Times of Israel.

Повідомляється, що міністр юстиції Ізраїлю Ярів Левін і міністр внутрішніх справ Моше Арбель зустрілися з представниками юридичних і судових органів, щоб обговорити можливість позбавлення громадянства і права на проживання осіб, які "займаються терором, підтримують терор, підбурюють до терору або ототожнюють себе з терористичною діяльністю.

"Враховуючи поточну ситуацію, було вирішено негайно розробити законодавство, яке б розглядало здійснення вищезазначеної діяльності під час війни як достатню підставу для позбавлення громадянства або дозволу на проживання", - йдеться у спільній заяві політиків.

Війна в Ізраїлі

Нагадаємо, 7 жовтня терористи ХАМАС розпочали вторгнення до Ізраїлю. Вони викрадали та вбивали мирних жителів, а відео своїх звірств публікували у соцмережах.

У відповідь Армія оборони Ізраїлю оголосила початок операції проти ХАМАС, метою якої є знищення терористів. ЦАХАЛ завдає ударів по місцях дислокації бойовиків у Секторі Газа.

До того ж, ЦАХАЛ планує наземну операцію у Секторі Газа. Наразі Ізраїль зосередив сотні одиниць військової техніки на кордоні.

25 жовтня прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив про підготовку до наземної операції у Секторі Газа. Проте сьогодні WSJ повідомило, що країна відкладає старт наземної операції через домовленості з армією США.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Ізраїлі роздумують над позбавленням громадянства і права на проживання прихильників тероризму 5.00 5 1
Політика / Світ
27.10.2023 352
Еще материалы раздела «Світ»