НОВИНИ ДНЯ: Дехто в США хоче змусити Україну віддати свої території Росії, - Гарріс  Трамп остаточно показав, що не допомагатиме України відбитися від Росії – Politico  Як приготувати рослинне молоко з горіхів: рецепт від фудблогерки  Археологи під час будівництва виявили давні скарби вікінгів  Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковородівсі новини дня
Політика
Україна
28.10.2023 539

Данілов зробив заяву про виробництво боєприпасів в Україні

Для налагодження виробництва потрібний час.

5809493e19e5cf44b8d349951f09c494_28.10.23

Україна наростить власне виробництво боєприпасів вже найближчим часом. Сили оборони мають проблеми з боєприпасами. Втім, снарядний голод мають і окупанти. Пише ТСН. 

Про це повідомив в ефірі національного телемарафону секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

За його словами, західні партнери почали будувати додаткові потужності. Втім, виробництво неможливо налагодити за короткий термін.

"Наші приватні компанії також займаються цим питанням, замовили обладнання, яке вже монтують на підприємствах. Найближчим часом ми побачимо нарощування виробництва, держава тут сама не впорається", - заявив Данілов.

Секретар РНБО каже, що такої витрати боєприпасів не було від часів Другої світової війни. Разом з тим він висловив упевненість у тому, що Україна зможе вирішити цю проблему разом із партнерами.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про величезний дефіцит боєприпасів у світі. Саме тому Україна докладає зусиль, щоб побудувати власну галузь озброєння і зменшити залежність від західних союзників у боротьбі з російською агресією.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов зробив заяву про виробництво боєприпасів в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
28.10.2023 539
Еще материалы раздела «Україна»