<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.10.2023 359

В Україні на вихідних зіпсується погода: синоптики розповіли, коли чекати дощів

На вихідних 28-29 жовтня погода буде в міру теплою, проте її дещо зіпсують дощі. Так, у суботу опади очікують на півночі, заході, в деяких центральних та східних областях України.

119818-1_large_28.10.23

Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного сайту. Проте неділя, за прогнозами синоптиків, буде чудовим синоптичним днем. Пише OBOZ.UA.

У суботу, 28 жовтня, найнижча температура очікується на півночі та заході України, де вдень очікується +10…+14 °C. У центральних областях синоптики передбачають трохи теплішу погоду – термометри покажуть значення від +14 до +17 °C. Найтепліша погода очікується на сході та півдні, де температура повітря підніметься до +18…+21 °C.

Погода у суботу буде дощовою. Так, опади в цей день не очікуються лише у Закарпатській, Чернівецькій, Кіровоградській, Одеській, Херсонській та Миколаївській областях.

У неділю, 29 жовтня, погода буде сухою, сонячною та теплою. Найтепліше буде у південних областях, де температура підніметься до +18…+21 °C. У Києві та центральних областях очікується +14…+16 °C, у решті областей - +12…+14 °C. На півночі та в сході України температура вночі опуститься до +6…+9 °C.

Як повідомляв OBOZ.UA, погода на Новий рік в Україні, ймовірно, знову буде аномально теплою, без снігу та морозу. Опади можливі лише у вигляді невеликого мокрого снігу. Наступна зима, як і минула, супроводжуватиметься температурними гойдалками.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні на вихідних зіпсується погода: синоптики розповіли, коли чекати дощів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.10.2023 359
Еще материалы раздела «Суспільство»