<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
29.10.2023 1549

Боєць "Азову" пояснив, навіщо чоловікам іти до армії

ЗСУ продовжують щоденну боротьбу проти російських окупантів, які намагаються забрати не лише території, а й нашу свободу.

3f115a9865592ea1eb0901b8af9a4935_29.10.23

Українські чоловіки мають іти на фронт і захищати свою країну. Це обов'язок кожного. Пише ТСН. 

Таку думку в інтерв'ю Раміні Есхакзай висловив командир відділення РРСП із позивним "Фрост".

Як зазначив захисник, він може робити висновки з огляду на власні думки й відчуття. Пройдуть роки, каже він, закінчиться війна, і діти запитають: "Батьку, була війна повномасштабна, ми воювали з Росією. Чим ти займався?".

"І що ти скажеш: "Ну я там баристою працював. Чи айтішником був", чи ще якась фігня... Ти чоловік, ти маєш захищати свою сім’ю, своїх дівчат, свою країну. Це твій обов’язок, ти маєш іти це робити. Якщо ти цього не робиш, то ти не чоловік", – підсумував "Фрост".

Нагадаємо, під час мобілізації в Україні в період воєнного стану на військову службу можуть призивати чоловіків призовного віку, які не мають відстрочення та визнані придатними до служби. До якого віку можуть мобілізувати в Україні – пояснив адвокат.

Оценка материала:

5.00 / 5
Боєць "Азову" пояснив, навіщо чоловікам іти до армії 5.00 5 5
Політика / Україна
29.10.2023 1549
Еще материалы раздела «Україна»