<
НОВИНИ ДНЯ: Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної стравивсі новини дня
Політика
Україна
29.10.2023 396

Окупанти "конфісковують" покинуте під час евакуації житло українців, - Спротив

Росіяни використовують опалювальний сезон для конфіскації майна українців. Знайшовши несплачені рахунки окупанти навідуються за адресою та "конфіскують" залишене під час евакуації житло українців.

_viyskoviy_mariupol_gettyimages_1241286011_9_650x410_29.10.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

Окупаційна "адміністрація" в межах підготовки до опалювального періоду проводить огляд закинутих помешкань українців, які потім конфісковує.

Так, за даними ЦНС, окупанти оглядають приміщення, власники яких не платять за комунальні послуги, адже залишили свої домівки через окупацію. Таке майно ворог опечатує з приміткою “майно військової адміністрації”.

Після чого в такі квартири та будинки заселяються військові РФ.

Тобто, фактично колаборанти допомагають російським військовим захоплювати будинки українців, які втекли від окупації.

Пошук партизанів на окупованих територіях

Нагадаємо, останнім часом російські окупанти активізували пошук партизанів у підконтрольних загарбникам районах Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей.

Зокрема, у Мелітополі інтервенти почали розвішувати містом відеокамери, а також продовжують викрадати цивільних у пошуках "терористів" та партизанів.

Нещодавно також стало відомо, що росіяни навіть направили до Запорізької області "загін поліції особливого призначення" з республіки Дагестан. Таким чином, вони планували подолати українське підпілля у регіоні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти "конфісковують" покинуте під час евакуації житло українців, - Спротив 5.00 5 1
Політика / Україна
29.10.2023 396
Еще материалы раздела «Україна»