<
НОВИНИ ДНЯ: Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіантвсі новини дня
Політика
Світ
29.10.2023 381

У чому шкода чуток про смерть Путіна для українців: пояснення політолога

Більшість населення думає, якщо Путін помре, то відбудеться швидка зміна політики, але, на думку Антона Кучухідзе, це – спірна теза.

a2b48b13f13b17951a20c22e89229209_29.10.23

Останнім часом анонімні telegram-канали, підконтрольні РФ, активно розповсюджують чутки про смерть президента країни-агресорки РФ Володимира Путіна. Пише ТСН. 

У чому шкода чуток про смерть Путіна для українців, пояснив політолог-міжнародник Антон Кучухідзе в ефірі телемарафону 28 жовтня.

"Війна вимагає повною концентрації як на фронті, так і в тилу. Психологічний аспект ведення війни – є одним із ключових. На перший погляд, його не можна помацати, але концентрація дуже важлива. Якщо дуже сильно розвивати цю тему, що він (Путін – ред.) реально помер – багато мешканців України можуть розслабитися. А ви ж всі прекрасно розумієте: фактично, кожен громадянин України донатить на армію, у кожного украинца друзі, родичі, члени родини перебувають на фронті. Вся держава так чи інакше приймає участь у війні і розслаблятися не можна", – підкреслює політолог.

Більшість населення, думає: якщо терорист Путін помре, то відбудеться швидка зміна політики, але, на думку Кучухідзе, це – спірна теза.

"Не зрозуміло, хто прийде, яка група пливу переможе. Якщо його (Путіна – ред.) група впливу на чолі, наприклад, з Шойгу або з його олігархами переможуть, то, ви ж розумієте, що вони війну не припинять. Якщо, наприклад, як кажуть американці, що там є деякі особи, з якими завжди є комунікація, наприклад, Патрушев, то, можливо, якісь зміни і будуть... Поки останній рашистський солдат не вийде з нашої території, нам не буде ні спокою, ні розслаблення", - резюмував політолог-міжнародник.

Оценка материала:

5.00 / 1
У чому шкода чуток про смерть Путіна для українців: пояснення політолога 5.00 5 1
Політика / Світ
29.10.2023 381
Еще материалы раздела «Світ»